ÇANAKKALE TİCARET BORSASI OLARAK BAYRAMİÇ HAYVANCILIK VE TARIM PANAYIRI'NDA YERİMİZİ ALDIK

Bayramiç Belediyesi, Bayramiç Ziraat Odası, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale Ticaret Borsası, Bayramiç Süt Üreticileri Birliği ve Bayramiç Kırmızı Et Üreticileri Birliği ortaklığında “Bayramiç Hayvancılık ve Tarım Panayırı’nın" açılışı bugün gerçekleşti.

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI OLARAK BAYRAMİÇ HAYVANCILIK VE TARIM PANAYIRI'NDA YERİMİZİ ALDIK
16 Eylül 2023 - 19:47
15-16-17 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleşen Hayvancılık ve Tarım Panayırının açılışında,
Ak Parti Milletvekili Ayhan Gider, İyi Parti Milletvekili Rıdvan Uz,Bayramiç Kaymakamı Alper Taş, Bayramiç Belediyesi Başkanı Mert Uygun, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Marmara Bölge Sorumlusu İpsala Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Darcan, Çanakkale Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem Karadağ ,Bayramiç Ziraat Odası Başkanı Mesut Şen, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, Bayramiç Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Arslan, Bayramiç Mezbaha İşletmesi Müdürü Recep Pamuk, Kırmızı Et Üreticileri Birligi Başkanı Mehmet Güner, Biga Ziraat Odası Başkanı Güray Ergün, Çan Ziraat Odası Başkanı Hasan Şahin, Ezine Ziraat Odası Başkanı Serkan Zehir, Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ferhan Savran, Ak Parti Bayramiç İlçe Başkanı Saadettin Arslan, banka müdürleri ve üreticiler yer aldı.
Bayramiç Kapalı Pazaryerini şenlik alanına dönüştüren panayır için hazırlanan stantlar büyük ilgi gördü.
Etkinliğe ilişkin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz yaptığı açıklamada şunları belirtti; Bayramiç Belediyemiz, Bayramiç Ziraat Odamız, Ticaret ve Sanayi Odamız, Bayramiç Süt Üreticileri Birliğimiz, Bayramiç Kırmızı Et Üreticileri Birliğimiz ve Borsamız ortaklığında gerçekleştirdiğimiz bu panayır tarım ve hayvancılık açısından da büyük bir öneme sahip ve üretici bazında önemli bir buluşma. Bu yüzden Çanakkale Ticaret Borsası olarak bizlerde bu etkinlikte aktif olarak yer almakta ve destek sağlamaktayız. 
Başkan Abdullah Deniz “Bu gibi etkinlikler üreticilerle tüketiciyle buluşmayı, tarım, hayvancılık ticaretini, kaliteli örnek hayvanların sergilenmesini amaçlarken ayrıca işbirliklerini arttırmaktadır. ”dedi.
Irk Yarışmaları, paneller, gösteriler ve seminerlerin yer alacağı üç gün sürecek Hayvancılık ve Tarım Panayırında emeği geçen, katkı sunan herkese teşekkürlerimizi sunuyor, Panayırın tüm kesimler için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum