ÇANAKKALE TİCARET BORSASI TOBB 79. OLAĞAN GENEL KURULUNA KATILDI.

TOBB Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü seçimli TOBB 79.Genel Kurulu gerçekleştirildi.

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI TOBB 79. OLAĞAN GENEL KURULUNA KATILDI.
04 Haziran 2023 - 01:30
Genel kurula, Türkiye'nin 81 ilinden oda ve borsa başkanları, delegeleri ve genel sekreterleri katıldı.
Çanakkale ili odaları ve borsalarının katılım sağladığı Ankara’da düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79. Genel Kurulu'na Çanakkale Ticaret Borsasını temsilen Meclis Başkanı Birol Çetin, Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, TOBB Delegesi Sinan Yücel, Meclis Üyesi Ahmet Uzun ve Genel Sekreter SevcanElver’den oluşan ÇTB heyeti katıldı.
HİSARCIKLIOĞLU YENİDEN TOBB BAŞKANI OLDU
TOBB'un 79'uncu Genel Kurulu'nda tek listeyle gidilen seçimlerde, mevcut Başkan RifatHisarcıklıoğlu 7'nci kez bu göreve seçildi.
TOBB Başkanlığına ilk kez 16 Haziran 2001'de seçilen Hisarcıklıoğlu’na, Çanakkale Ticaret Borsası Başkan ve delegeleri tam destek verdi. Genel Kurulda tek aday olarak seçime katılan Hisarcıklıoğlu 4 yıl süreliğine yeniden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı oldu.
Komisyonların, Konseylerin ve Kurulların da seçildiği 79. Genel Kurulda Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, Tarım Kuruluna seçildi.
Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkanı Birol Çetin, Delege Sinan Yücel, Meclis Üyesi Ahmet Uzun ve Genel Sekreter Sevcan Elver TOBB Başkanı M.RifatHisarcıklıoğlu ve yeni yönetim kurulu üyelerini kutlayarak başarılar dilediler.
Seçim sonuçlarına ilişkin olarak ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz değerlendirmede bulundu. “Çanakkale Ticaret Borsası olarak mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Birliğimizin 79. Genel Kurulu büyük bir birlik, beraberlik, saygı ve Birliğimizin adına yaraşır ağırbaşlılık ve olgunluk içinde geçmiştir.Hiç kuşkusuz bu ortamın yaratılmasında, en büyük pay Başkanımız Sayın M. RifatHisarcıklıoğlu’ndan kaynaklanmaktadır.
Birlik Başkanımızın yeniden TOBB Başkan seçilmesine ilişkin olarak Başkan Deniz “Türk Ekonomisi için Birliğimizin ve değerli Başkanımızın yaptığı hizmetler her türlü takdirin üzerindedir. Büyük camiamıza ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, TOBB’un gerçek anlamda birlik beraberlik içinde olmasında çok büyük emeği, çabası ve katkısı olan Sayın RifatHisarcıklıoğlu’nu ve kendisiyle birlikte görev yapacak yeni Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Konsey üyelerini kutluyor ve başarılar diliyoruz.” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum