ÇANAKKALE TİCARET BORSASI YÖNETİCİLERİ AYVACIK'TA ÜYE ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Çanakkale Ticaret Borsası Yöneticileri, üye memnuniyet odaklı olarak 2 Aralık 2021 tarihinde ziyaret gerçekleştirdi.

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI YÖNETİCİLERİ AYVACIK'TA ÜYE ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ
05 Aralık 2021 - 22:25
Borsa üyelerine gerçekleştirilen ziyaretlerde Borsa Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Yönetim Kurulu Üyeleri Ruhi Badem, Birol Çetin, Meclis Üyeleri Cengiz Yanmaz, Nazmi Tok, Hüseyin Ok ve Genel Sekreter Sevcan Elver yer aldı.
Meclis Başkanı Abdullah Deniz ziyaretlere ilişkin olarak; “Bizler Ticaret Borsası Yöneticileri olarak göreve geldiğimizden bu yana üyelerimiz adına en iyi hizmeti vermek için çalışmaktayız. Üyelerimizle bir araya gelme amacıyla gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde, üyelerimizin sorunlarını, tavsiyelerini dinliyor, önümüzdeki süreçte yapılacak işbirliklerini paylaşıyoruz. Ayrıca Borsa işleyişi ile ilgili bilgiler verirken, üyelerimizin sorunlarının çözümü noktasında Ticaret Borsası olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.”dedi.
Ayvacık İlçesi ve İlçeye bağlı Küçükkuyu,Gülpınar ve köylerinde yapılan ziyaretlerde üyelerle İl ekonomisi ve üyelerin genel durumlarının yanı sıra özellikle de pandemi sürecindeki sektörlerin durumları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Gerçekleşen ziyaretlerde Üyeler, Borsa heyetinin Başkanlık nezdinde yaptığı ziyaretlerden memnuniyetlerini dile getirerek, devamlılıklarını dilediler.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum