ÇTSO ÜYELERİNDEN YÖNETİM KURULUNA ZİYARET

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası bir önceki dönem Meclis Katip Üyesi olan Koç Isı Sistemleri sahibi Kanber Koç, Çanakkale Atlas İnşaat Sahibi Evren Nuransoy, Belli Mühendislik Sahibi Cem Belli, Haluk Güven Sigorta Ltd. Şti. sahibi Murat Acar, Gezen Danışmanlık Ltd. Şti. ortaklarından Av. Erdal Gezen, Sibel Koç ve Ticaret Sicil emekli müdürümüz Birten Sarıbaş ÇTSO Yönetim Kurulu’na ziyarette bulundu.

ÇTSO ÜYELERİNDEN YÖNETİM KURULUNA ZİYARET
23 Eylül 2023 - 01:42
ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette; ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.
Ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Semizoğlu; “Üyelerimizin ziyareti bizleri memnun etti. Üyelerimizin sektörleri ile ilgili bilgi aldık. Çanakkale’de yaşayanlar olarak hepimizin ortak arzusu memleketimizin gelişerek, dokusundan bir şey kaybetmeden büyümesidir. Üyelerimize bu noktada gösterdikleri faaliyetler ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Çanakkale’nin hak ettiği konuma gelebilmesi için yapılan ve yapılacak olan çalışmalara kim bir tuğla koysa minnettarız” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum