"Grup Başkanvekilimiz, Çanakkale Milletvekilimiz Sn. Bülent Turan,

, AK Parti’nin kuruluşundan itibaren AK Parti’de önemli görevlerde bulunmuş, 24’üncü dönem İstanbul Milletvekilliği yapmış, 25, 26 ve 27’inci dönemlerde 1’inci sıradan Çanakkale Milletvekilliğine seçilmiş, 26 ve 27’inci dönemlerde partimizin Grup Başkanvekilliğine seçilmiş, ülkemizin önemli, ilkeli ve tecrübeli siyasetçilerindendir.

"Grup Başkanvekilimiz, Çanakkale Milletvekilimiz Sn. Bülent Turan,
14 Şubat 2022 - 16:05 - Güncelleme: 14 Şubat 2022 - 18:32
Çanakkale’miz onunla birlikte son dönemlerde çok önemli yatırımlara ev sahipliği yapmış, yine onunla birlikte son yıllarda ülkemizde en çok yatırım alan illerin başında yerini almıştır.
Sn. Bülent Turan tüm bu yatırımlara önayak olduğu gibi, zamanında hatta taahhüt edilen terminlerden önce tamamlanmalarını teminen, tüm yatırımların yakinen takipçisi olmuştur.
Dünyanın en uzun açıklıklı köprüsü olma ünvanını alacak olan Çanakkale 1915 Köprüsü de Çanakkale’nin hatta dünyanın en önemli yatırımlarından bir tanesidir.
Mart 2017’de imalatı başlayan köprümüz, Allah’ın izniyle önümüzdeki günlerde halkımızın hizmetine açılacaktır. Son yıllarda yaşanan küresel ekonomik krizler ve dünyayı saran pandemiye rağmen köprümüz taahhüt edilen terminden tam 1 yıl önce tamamlanmış olacaktır.
Bu işler poz vererek değil, ciddi emek sarf ederek gerçekleşmektedir. Bu memlekette yapılan bu güzel işlere katkıda bulunamıyorsanız,  hiç olmazsa edebinizle kenarda oturup verilen emeğe saygınız olsun.
Tatil günlerinde bile, ilimizde yapılan yatırımları ziyaret eden Grup Başkanvekilimizin emeklerinden dolayı tekraren teşekkür ediyoruz.
Sn. Berkan Karaca, daha üç gün önce kurulan bir partinin taze atanan bir İl Başkanı olmanız hasebi ile sizleri bilgilendirmeyi görev biliyorum.
Türkiye Büyük Millet Meclisinde görev yapan Meclis Başkanvekilleri, Meclis Divan Üyeleri, ve tüm partilerin Grup Başkanvekillerine birebir aynı araç tahsis edilmektedir. Millet Meclisimizdeki bu kıymetli insanlara tahsis edilen araçların ederlerini kendinize dert etmeniz yerine, Çanakkale 1915 Köprüsünü ziyaret ederek Çanakkale’mize yapılan bu önemli yatırımı yakından görmeniz sizlere tavsiyemdir.
Memlekette bir tane eseriniz olmadan ilimizdeki siyasi büyüklerin emeklerine saygısızlık etmek siyaset yapmak değil abesle iştigaldir. Daha yeni kurulmuş bir partinin İl Başkanısın. Biraz sabret, 2023’te kimin şaşırdığını, kimin tebessüm ettiğini hep birlikte göreceğiz.”

                                                                        Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanımız
                                                                                         Ömer Faruk Göktürk

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum