TOBB ÇANAKKALE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULUNDAN VALİ AKTAŞ'A ZİYARET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Çanakkale Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Emrah Kuru ve Girişimciler Kurulu üyelerinden oluşan heyet, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz eşliğinde, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.

TOBB ÇANAKKALE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULUNDAN VALİ AKTAŞ'A ZİYARET
16 Kasım 2023 - 22:22
Valilik Toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Emrah Kuru, TOBB’un Türkiye’nin 81 ilinde yer alan Oda ve Borsaların 18-40 yaş arası genç girişimcilerinin oluşturduğu bir yapı olduğunu belirterek yeni dönem çalışmaları hakkında Vali Aktaş’a bilgiler aktardı.
Başkan Emrah Kuru, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’a gösterdiği ilgi ve alaka ayrıca nazik ev sahipliğinden dolayı teşekkürlerini sundu.
Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz de ziyarette Çanakkale Ticaret Borsası olarak TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulunun sekretaryasını yürüttüklerini belirterek, gençlerin her zaman yanında olduğunu ifade etti.
Vali İlhami Aktaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençlere çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarette, Başkanların yanı sıra, GGK İcra Komitesi Başkan Yardımcıları Cem Öner ve Emir Üstün, GGK İcra Komitesi Üyeleri Ahmet Yunus Sevim, Burak Sezer, Çağrı Savaş, Emre Yılmaz, Hakan Kodak, İsmail Eker, Mert Uysal, Mücahit Esin ve Seçkin Sezer yer aldı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum