TOBB İSTANBUL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU'NDAN TOBB ÇANAKKALE GGK VE ÇANAKKALE TİCARET BORSASI'NA ZİYARET

TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu network etkinlikleri kapsamında TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu’nun sekretaryasını yürüttüğü Çanakkale Ticaret Borsası’na ziyaret gerçekleştirildi.

TOBB İSTANBUL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU'NDAN TOBB ÇANAKKALE GGK VE ÇANAKKALE TİCARET BORSASI'NA ZİYARET
27 Ağustos 2022 - 18:37
Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Yönetim Kurulu Başkanı Sayman Üyesi Melih Gündoğdu ve TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Orçun Oktay ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Hasan Bünül, İstanbul ve Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri yer aldı.
Çanakkale sinevizyon gösterisi ile başlayan ziyarette açılış konuşmaları Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz ve TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Orçun Oktay tarafından gerçekleştirildi.
“Girişimcilik küresel arenada var olmanın en önemli şartıdır”
Genç girişimcilerin Türkiye’nin geleceğinin şekillenmesinde ve ekonomik faaliyetlerde kritik bir önem taşıdığını belirten Başkan Abdullah Deniz, “Türk girişimleri son dönemde yabancı yatırımcıların giderek daha fazla ilgisini çekmeyi başardı. Genç girişimcilerimiz sayesinde ülkemiz, dünyada hızla gelişen dijitalleşme ve teknolojiye ayak uydurmayı sağlıyor.
Zira bu yüzyılda, küresel arenada var olmanın en önemli şartının, girişimcilik ve girişimci ülke olmak, şeklinde görüyoruz. İş kurmak, girişimci olmak, eski sınırları aşmak ve yeniliğe öncülük etmek demektir. Girişimcilik, doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerin gördüğü fırsatları gerçekleştirmektir.” dedi.
Türkiye’deki nitelikli girişimci sayısının artması ve geleceğin iş adamlarını oluşturacak gençlerin ekonomi ve iş dünyasına katılmasına öncülük eden, tüm illerimizdeki TOBB Genç Girişimciler Kurullarımız önemli çalışmalara imza atıyor. Çanakkale Ticaret Borsası olarak biz de Genç Girişimciler Kurulumuzu çok önemsiyoruz.
“Üretimdeki değişim ve dönüşümü ancak gençlerle yakalayabiliriz”
Gelişen teknolojiler ile birlikte yeni bir dünya düzeninin kurulduğunu, sanayi 4.0, robot teknolojileri, dijitalleşme ve yeşil enerjinin bu dönemin ana başlıklarını oluşturduğunu ifade eden Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz bu değişim ve dönüşümün ancak gençlerle birlikte yakalanabileceğini kaydetti. Deniz konuşmasında şunları aktardı; “Ülke olarak müthiş bir geç potansiyele sahibiz ve gençlerimize fırsat verildiğinde neler yapabileceklerini her geçen gün daha net görebiliyoruz.” dedi.
TOBB Çanakkale İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Orçun Oktay, “TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu değerli Başkanı ve saygıdeğer üyelerini İlimizde ağırlamaktan son derece memnuniyet duymaktayız. İstanbul ve Çanakkale Genç Girişimciler Kurulları olarak iki gün sürecek programımızda üyelerimizin ikili işlerini güçlendirmeyi hedefliyoruz. Umarım B2B görüşmelerimiz ve firma ziyaretlerimiz genç girişimcilerimiz adına faydalı olur. Ve güzel sonuçlarla programımızı sonlandırırız” diye konuştu.
TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Hasan Bünül ise Kurul olarak Çanakkale’de bulunmalarından dolayı duydukları memnuniyeti belirterek misafirperverliklerinden dolayı Çanakkale Ticaret Borsasına teşekkürlerini sundu.
Ziyaretin sonunda, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Orçun Oktay ve Borsa Meclis Başkanı Abdullah Deniz tarafından günün anısına hediye ve plaket takdiminde bulunuldu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum